Les mere. Les mere. Les mere. Les mere. Les mere. Les mere.

Av seilere for seiler

Velkommen til Maritimt kompani.

Maritimt Kompani AS er Midt-Norges seilloft og riggverksted, ble siftet i 2009 med et mål for øyet, å være den beste på service og utstyr til seilbåt. Vi har nå spisset oss inn mot levering av nye seil, repreasjon av alle typer seil, rigg og tau. Med over 20 år i bransjen så har vi de beste leverandørene, med dem så leverer vi skreddersydd kvalitet.

Les mere.

Kvalitetstau til fornuftig pris

Alpha ropes

Maritit kompani tilbyr et selektert utvalg fra Alpha`s sortiment, fall, skjøter, trimmliner og fortøyning. Vi kan spesialtilpasse dine tau, tilbyr spelising og montering blant annet forskjellinge type låser eller sjakler

Les mere.

Stående rigg

Seldèn mast - Verdens største masteprodusent

Seiling er en totalopplevelse. Med suveren seilhåndtering blir den gode opplevelsen lett til lidenskap. Vi har vært forhandler av Seldèn mast sine produkter lenge før selskapet ble stiftet, gjennomført kvalitet og brukervennelighet er viktig.

Les mere.

Sjekk av seil og reparasjoner

Søm

Det er ikke alltid vind som sliter på duken, ofte kan det være at solen har fått tæret på søm og paneler slik at de ikke tåler normalt bruk. Ofte er det solskydd som er den viktigeste preventive grepet, med et god UV duk så holder seilene mye lengere. Vi utfører alle reparasjoner på alle typer seil uansett merke.

Les mere.

Liten og avansert seilinstrument

Sailmon max - Få mest ut av seilingen

Med Sailmon Max og Sailmon-appen gjennskaper all den innsikten du trenger etter en dag med seiling med MAX. Et nødvendig og hendig frittstående seil-instrument for konkurranseseileren.

Les mere.

Inspeksjon av stående og løpende rigg

Riggsjekk

Å sjekke alle vitale deler av riggen din er noe av det viktigeste du kan gjøre for både sikkerhet og ytelse. En riggsjekk hos oss vil være gunstig for dine forsikringsbetingelser. Da får du en god oversikt over tilstanden på din mast, løpende rigg, stående rigg og tilhørende dekksutstyr. Rapporten benyttes til å sette opp et vedlikeholdsprogram som gir grunnlag for trygge seilaser fremover.

Les mere.

Maritimt kompani

For seilere av seilere - Maritimt Kompani AS er Midt-Norges seilloft og riggverksted. Kompaniskapet ble siftet i 2009 med et mål for øyet, å være en totalleverandør av service og utstyr til seilbåt. Vi i dag den beste leverandøren av kompetanse og utstyr til tur-, entype- og regattabåter i en voksende seilbåtflåte her i regionen. Du finner oss nå på Grilstad marina, her har vi seilloft, riggverksted og butikk med dedikert utvalg varer til rigg, tau og dekksutsyr.

I 2022 så spesialer vi oss mere mot å levere nøkkelkompetanse til deg som seiler.

Vårt viktigste budskap er et brennende engasjement for seiling på alle nivå, om du er ny til båtlivet eller det er konkurranseseiler, så har vi erfaring å bidra med.

 Å finne det beste løsningen til spørsmålene, gjennom mye ærfaring, engasjement og videreformidling av seilerglede.

Vi lever for gode løsninger

  • Nye seil til tur eller regattaseilerene.
  • Reparasjon og tilpassing av seil.
  • Tilpasing av ny eller eksisterende rigg og dekksutstyr.
  • Riggsjekk og inspeksjon av løpende rigg.
  • Bytte av komplett rigg, dekksytstyr og tau.

Ingen båt er for stor og ingen for liten, ta kontakt med oss hvis du har noen spørsmål.

 

 

 

 

 • All

Bytte av fall #YOUEXPLORE

Før og etter skifte av vindusduk i sprayhood

Montering av seil

Montering av trimstriper Racing

Oppgradering / reparasjon av rigg

Oppgradering av seilgarderobe Ovni 395

Racingpakke J80

Redline Spinnakere fra Ullman sails #1

YouTube
Instagram