Partnere

Tors båtservice AS

Tor Båtservice AS ble etablert i 2009  av Tor-Inge Hveem Johannessen, med base i Trondheim. Firmaet utfører alle former for vedlikehold, service, og reparasjoner på elektrisk anlegg, glassfiberskrog, innenbordsmotorer, drev, gir, og propeller til fritidsbåter. Firmaet er lokalisert på Kai 19, samme bygg som Maritimt kompani.

Tor Inge har over 15 års erfaring med service og salg av båtmotorer og utstyr til båt.

/Bilderesultat for tors båtservice

Carl Stahl

Carl Stahl AS er den norske divisjonen av Carl Stahl GmbH og ble etablert i Bergen i 2000. Siden den gang har vi blitt en ledende leverandør av løfte- og fortøyningsutstyr, samt service og sertifisering av løfteutstyr til offshore og onshorebransjen i Norge. Vi har betydelig kompetanse på løft, og fungerer i mange tilfeller som tekniske rådgivere for våre kunder.

http://img.shanghaiamts.com/UploadFiles/common/2016/7/20160708173423149769240.jpg

Erling Haug AS

Erling Haug AS er en ledende leverandør av produkter og tjenester til handel, industri, offentlige etater, offshore og annen maritim virksomhet. I tillegg til å være grossist og storbrukerleverandør av et vidt varespekter til disse sektorene, utfører vi kontroll og sertifisering av løfteredskaper og maritimt redningsmateriell.

Blue Wave Rigging Hardware

After 85 years, established in 1932, in the business with manufacturing located in Haderslev, Denmark, Blue Wave A/S is currently in its third generation, as a family owned and run Manufacturing Company. The Blue Wave crew consists of 35 dedicated and skilled employees, some of them have been with us for more than 25 years.

https://bluewave.dk/wp-content/uploads/2015/03/logo.png 

 FLAK AS

Flak er Norges ledende grossist innen seil- og båtutstyr. Vi hører til i Sørlandsparken ved Kristiansand. Vi selger til båtutstyrsbutikker og båtbyggere/industri i hele Norge. Vi har et rikholdig og dynamisk sortiment av båtutstyr. Det er dessverre ikke mulig for privatkunder å kjøpe direkte av oss, men våre mange, gode forhandlere vil gjerne hjelpe deg å oppnå trivsel ombord!

 http://kameleon.aeston.no/Res/kam-marinvent.w2k8web.aeston.no/Bilder/Flak%20Logo.png

Watski AB

Watski er en ledende båtutstyrsgrossist i Norden. Watski distribuerer ledende varemerker samt produkter under Watskis eget varemerke. Produktene selges via våre forhandlere rundt om i Norden og Tyskland.

 http://torbaatservice.no/wp-content/uploads/2015/06/Watski_logo_silver.jpg